váltás magyar nyelvre switch language to english

Ön itt áll:   Főoldal > Jogi nyilatkozat | Oldaltérkép | Segítség


Legutóbbi

Projektjeink


Hulladék válogató


Feladat: Hulladékválogató üzem villamos vezérlésének megtervezése, folyamatirányítás PLC-vel, érintőképernyős kijelzővel, vezérlőszekrény legyártása.

Bulgára, VracaKavics osztályozó


Feladat: Kavicsosztályozó villamos vezérlésének tervezése, folyamatirányítás PLC-vel, érintőképernyős kijelzővel, vezérlőszekrény legyártása.

Románia, SepsiszentgyörgyHulladék válogató


Feladat: Hulladékválogató üzemnek villamos vezérlés tervezése, folyamatirányítás PLC-vel, érintőképernyős kijelzővel, vezérlőszekrény legyártása.

Bulgára, MontanaCsomagelosztó központ


Feladat: A Trans-o-flex csomagelosztó központjához villamos vezérlés tervezése, folyamatirányítás PLC-vel, érintőképernyős kijelzővel, vezérlőszekrény legyártása.

BudapestNapraforgó


Feladat: Villamos vezérlés tervezése egy prototípus, tükrös napkollektorhoz, a nap csillagászati pozíciójának követése matematikai képletek alapján egy PLC-vel, mérések elvégzése hőmennyiségmérővel.

ZalaegerszegPellet üzem


Feladat: A Pannon Pellet bővítette üzemét, ehhez az új részhez villamos vezérlés tervezése, folyamatirányítás PLC-vel, érintőképernyős kijelzővel, vezérlőszekrény legyártása.

Belezna

Jogi nyilatkozat

  A VoltMaster Kft. számára fontos, hogy Ügyfeleink személyes adatait megvédjük és bizalmasan kezeljük.

  Személyes adatok
  Weboldalain keresztül a VoltMaster Kft. nem gyűjt Önről semmilyen a személyével kapcsolatba hozható információt (pl.: név, cím, telefonszám vagy e-mail cím ("személyes adatok")), hacsak Ön önként úgy nem dönt, hogy azt számunkra biztosítja (pl. e-mail-ben). A webhely nem tartalmaz regisztrációt, sem online űrlapot. Ügyfeleink közvetlenül munkatársainkkal léphetnek kapcsolatba megadott elérhetőségienken keresztül, ezzel is kikerülve az online adatlopás veszélyeit.
  Ha Ön személyes adatokat biztosít számunkra, mi azokat kizárólag a megjelölt célra használjuk, hogy megkeresésére válaszoljunk, rendelését feldolgozzuk,vagy bizonyos számla információkhoz hozzáférést biztosítsunk Önnek.

  Automatikusan gyűjtött nem személyes adat
  A weboldal nem használ regisztrációt, így "Cookie"-t vagy "Süti"-t (Az Ön számítógépén automatikusan elhelyezett információt) sem tárol az Ön gépén.

  Szerzői jog
  A weboldalon található referencia képanyag a VoltMaster Kft. tulajdona, más oldalon való felhasználása és reklámozása VoltMaster Kft. nevének feltűntetése nélkül tulajdoni jogokat sért! Ezen kívül a referenciaképek rejtett vízjelet tartalmaznak, így visszakövethetőek.

  Linkek más weboldalakra
  A VoltMaster Kft. weboldala linkeket tartalmazhat más weboldalakra. Ezen weboldalak titoktartási gyakorlatáért vagy tartalmáért a VoltMaster Kft. nem vállal felelősséget.

  Gyerekek
  A webhely nem tartalmaz vagy tárol felnőtt tartalmat és anyagot.

  Kérdések és észrevételek
  Amennyiben kérdései illetve megjegyzései vannak a VoltMaster Kft. adatvédelmi irányelveivel vagy a weboldallal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a voltmasterkft@t-online.hu e-mail címen és a tárgyként kérjük "Kérdés" szerepeljen!

Partnereink


3B Hungária Kft.
Schneider electrics Integral
Geosol   KVA
Fertech Bt.
Management Partners Holding Zrt.
M-U-T Hungária
PYLON-94
Mineral Invest kft.
P-ENERGY
Argon-Ker Kft.
Helyi navigáció: [ Cégismertető | Szolgáltatásaink | Referenciáink | Energetika | Kapcsolat ]
Hasznos oldalak: [ Oldaltérkép | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Segítség ]
VoltMaster Kft. © 2011
PageRank ikon ingyen