váltás magyar nyelvre switch language to english

Ön itt áll:   Főoldal > Szolgaltatasaink > Mernöki szolgáltatasaink | Oldaltérkép | Segítség


Legutóbbi

Projektjeink


Hulladék válogató


Feladat: Hulladékválogató üzem villamos vezérlésének megtervezése, folyamatirányítás PLC-vel, érintőképernyős kijelzővel, vezérlőszekrény legyártása.

Bulgára, VracaKavics osztályozó


Feladat: Kavicsosztályozó villamos vezérlésének tervezése, folyamatirányítás PLC-vel, érintőképernyős kijelzővel, vezérlőszekrény legyártása.

Románia, SepsiszentgyörgyHulladék válogató


Feladat: Hulladékválogató üzemnek villamos vezérlés tervezése, folyamatirányítás PLC-vel, érintőképernyős kijelzővel, vezérlőszekrény legyártása.

Bulgára, MontanaCsomagelosztó központ


Feladat: A Trans-o-flex csomagelosztó központjához villamos vezérlés tervezése, folyamatirányítás PLC-vel, érintőképernyős kijelzővel, vezérlőszekrény legyártása.

BudapestNapraforgó


Feladat: Villamos vezérlés tervezése egy prototípus, tükrös napkollektorhoz, a nap csillagászati pozíciójának követése matematikai képletek alapján egy PLC-vel, mérések elvégzése hőmennyiségmérővel.

ZalaegerszegPellet üzem


Feladat: A Pannon Pellet bővítette üzemét, ehhez az új részhez villamos vezérlés tervezése, folyamatirányítás PLC-vel, érintőképernyős kijelzővel, vezérlőszekrény legyártása.

Belezna

Mérnöki szolgáltatásaink

  Villamos tervezés: Villamos terveinket a WSCAD tervező környezetben készítjük. Terveink az alábbiakat tartalmazzák: Villamos kapcsolási rajz; Alkatrész jegyzék; Sorkapocs terv; Kábel terv; Méretarányos elrendezési rajz.

  PLC programfejlesztés: PLC programjainkat általában a Schneider Electric által kínált platformokon írjuk, de igény szerint dolgoztunk már Omron és Siemens PLC-k kel is.

  Hajtásvezérlés: Hajtásvezérlésre elsősorban a Schneider Electric termékeit használjuk, de munkánk során már számtalan más gyártó termékeivel is megismerkedtünk, és tapasztalatot szereztünk programozásukkal kapcsolatban.

  SCADA-rendszer tervezés: SCADA rendszereinket és kisebb folyamat megjelenítőinket a VIJEO CITECT és VIJEO DESIGNER fejlesztő környezetben készítjük, melyeknek szintén a Schneider Electrik a forgalmazója.

  Egyedi gépvezérlés fejlesztés: Mérnökeinknek nem okoz gondot, ha valami újjal akad dolguk, sőt ezek a munkák azok, ahol igazán megmutatkozik, hogy képesek vagyunk alkotni.

  Modernizálás: Sajnos az idő még a legkiválóbb berendezések fölött is eljár, a korral pedig haladni kell, ha a versenyképesség megőrzése a cél.

Partnereink


3B Hungária Kft.
Schneider electrics Integral
Geosol   KVA
Fertech Bt.
Management Partners Holding Zrt.
M-U-T Hungária
PYLON-94
Mineral Invest kft.
P-ENERGY
Argon-Ker Kft.
Helyi navigáció: [ Cégismertető | Szolgáltatásaink | Referenciáink | Energetika | Kapcsolat ]
Hasznos oldalak: [ Oldaltérkép | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Segítség ]
VoltMaster Kft. © 2011
PageRank ikon ingyen